Bax Bier

Bax Bier

Bax Bier is ontstaan vanuit een gedeelde droom van Jeroen Bax en Sepp Jansen. Meer en meer raakten ze overtuigd van de kwaliteit van de brouwsels en daarom werd in 2014 de knoop doorgehakt om de bieren op de markt te brengen. Al snel waren de bieren verkrijgbaar in verschillende restaurants, cafés en slijterijen in en rond Groningen. Nu is Bax Bier verkrijgbaar op ruim 600 plaatsen door het hele land, en is het einde nog lang niet in zicht.

Zo'n twee jaar na de eerste voorzichtige stappen op de biermarkt zijn ze naar een pand verhuisd aan de Friesestraatweg. Op 1 juli 2016 opende het proeflokaal, en na een lange periode van keihard werken volgde op 17 september de opening van de brouwerij. Met een gloednieuwe installatie staat niks een prachtige toekomst voor Bax Bier meer in de weg en zullen ze doorgaan met het maken van de mooist bieren.

De brouwerij

Op slechts 10 minuten fietsen van de Martinikerk, aan de Friesestraatweg, kun je van een heerlijk biertje genieten met uitzicht op de brouwketels. Het terras aan het water bied een mooi uitzicht. Ben je met de boot? Je kunt ook aanmeren. Het terras van Bax Bier ligt namelijk aan het Reitdiep. 

Bax Bier - Kon Minder

Bax Bier - Kon Minder

2,55

Bierbrouwerij Bax Bier Bierstijl Blond Inhoud 33 cl .....

Bax Bier - Kon Minder Dubbel

Bax Bier - Kon Minder Dubbel

2,85

Bierbrouwerij Bax Bier Bierstijl Dubbel Inhoud 33 cl.....

Facebook