Verzending & Retour

Verzending
Zodra je een bestelling hebt afgerond krijg je van ons direct een bevestiging via de mail dat je betaald hebt. Wij versturen vervolgens binnen 24 uur het pakket, waarna je een Track & Trace code van ons ontvangt. Het pakketje wordt door Post nl afgeleverd. Hierbij geldt uiteraard dat wij gebonden zijn aan de levertijden van Post nl, waardoor het voor kan komen dat de levering later dan 48 uur wordt bezorgd (bijvoorbeeld door weekenden en feestdagen).

LET OP: De bestellingen kunnen alleen in ontvangst genomen worden door personen die minstens 18 jaar oud zijn. Er kan naar legitimatie gevraagd worden door de bezorger!


Retourneren
Het retour sturen van een artikel kan, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Stuur een e-mail naar info@bieruitgroningen.nl. Vermeld in de e-mail: naam, adres, woonplaats, factuurnummer en evt. reden van terugsturen. Na ontvangst van de e-mail nemen we contact met je op om de afspraken te maken omtrent de retournering.
De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Als het product goed is aangekomen bij ons, wordt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten van de orginele bestelling teruggestort op je bankrekening. De artikelen moeten in goede conditie worden geretourneerd. Artikelen dienen compleet, niet gebruikt, onbeschadigd, niet geopend of onaangebroken te zijn. Het artikel zit, indien mogelijk, nog in de originele verpakking. Het retourneren is voor eigen risico.

Facebook