Martinus - Nuchter

2,75

Excl. BTW: 2,27

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
martinus-nuchter

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Bierbrouwerij Brouwerij Martinus
Bierstijl India Pale Ale
Inhoud 33 cl
Alcohol % 6.1 %
Temperatuur -°C
Glas -
Untappd Nuchter op Untappd
Ingredienten Water
  Mout
  Hop
  Gist
   

Een bier dat niet alleen maar gebrouwen is in de ketels van een Groningse brouwerij, maar eentje dat ook het karakter van de stad Groningen bevat. Om het karakter te kunnen bepalen, analyseerde IBM met behulp van Watson Personality Insights talloze teksten over het heden, verleden en de toekomst van Groningen. IBM Watson bekeer vervolgens honderdduizenden proefnotities over bieren, geschreven door bierliefhebbers over de wereld en vond zo de karaktereigenschappen van honderden bieren en de bijbehorende ingredienten.

Zelfdiscipline en vertrouwen voor het verleden, rebelsheid en resultaatgerichtheid voor het heden en kunstzinnigheid voor de toekomst. Op deze manier werden de ingredienten aan het karakter van Groningen gematcht:

Havervlokken voor zelfdiscipline, Cara mout voor resultaatgerichtheid en vertrouwen. Simcoe voor het rebelse van de stad. En tot slot het artistieke Chinook en behulpzaam Cascade om de lijst compleet te maken.

In samenwerking met de Groningse brouwer Martinus werden deze ingredienten verwerkt in een uniek recept. Het resultaat? Een heerlijke frisse India Pale Ale met de volle smaak van Haver en subtiele, nuchtere tonen van Simcoe, Chinook en Cascadeeen. Een betrouwbare verleden, een rebels heden en een vleugje artistieke toekomst. DIT IS GRONINGEN.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Facebook